DIEGO DNI

V období 17. - 20. apríla sa budú opäť konať DIEGO dni so zľavami 10-20%!

Opäť dorazili DIEGO DNI, štyri dni, počas ktorých môžete nakupovať v ktorejkoľvek predajni DIEGO, ako aj na e-shope so zľavami!

V predajniach:

Navštívte v období medzi 17. – 20. áprílom, od stredy do soboty, najbližšiu predajňu DIEGO a nakupujte za zľavnené ceny! 

10% zľava na: 

20% zľava na: 

DÔLEŽITÉ! 

Naše predajne fungujú s rôznymi otváracími hodinami. Prosíme Vás, aby ste pred návštevou predajne informovali ohľadom otváracích hodín na stránke zoznamu predajní!

V E-SHOPE:

Zľavu je možné si uplatniť aj v e-shope! V obdoí medzi 17. – 20. áprílom je možné si zakúpiť produkty, na ktoré sa akcia vzťahuje so zľavou. (Na nákup produktov so zľavou nie je potrebný kupónový kód!) 

Výnimky a podrobnosti:

Ponuka je platná v období medzi 17. – 20. áprílom 2024 a vzťahuje sa aj na doplnkový tovar. Nie je možné kombinovať s inými akciami a zľavami. Akcia sa NEVZŤAHUJE na produkty označené nasledujúcim jedinečným označením ("Outlet", "S klubovou kartou", "Bomba cena", "Výpredaj zásob "). Zľavu je možné uplatniť vo všetkých slovenských predajniach DIEGO a v e-shope, vzťahuje sa na produkty, ktoré sú skladom.

Počas DIEGO dní, 17. – 20. ápríla 2024, bude k dispozícii zákaznícky servis. Od stredy do piatka v dobe od 8:00 do 20:00 a v sobotu od 10:00 do 18:00!