Doplnky pohodlnej terasy

V jarných a letných mesiacoch je terasa či balkón pokladom. Niektoré z našich produktov Vám môžu pomôcť vytvoriť dokonalé prostredie pre grilovanie, pre rozhovory do neskorých nočných hodín alebo dokonalý relax.

V jarných a letných mesiacoch je pokladom terasa či balkón, v pohodlí ktorých nájdeme počas pekného počasia potešenie. Či už je malý alebo veľký, existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako ho urobiť skutočne domácim. Niektoré z našich produktov Vám môžu pomôcť vytvoriť dokonalé prostredie pre grilovanie, pre rozhovory do neskorých nočných hodín alebo dokonalý relax.

Začnite s odolnou poldahou!

Naša novinka, podlaha WPC, je perfektnou voľbou pre vonkajšie použitie, pretože vďaka kombinácii moderného plastu a dreva dobre odoláva poveternostným vplyvom, a tak si dlho zachováva svoju krásu.

WPC šedá terasová podlaha

Pokládka je jednoduché, s minimálnou manuálnou zručnosťou, nepotrebujete odborníka a ani nemusíte tráviť veľa času jej údržbou. Vďaka svojmu zloženiu neabsorbuje vodu, nestrapká sa a nehrozí jej ani pokrivenie či pleseň.

Dekoruj so zeleňou

Pomocou umelej trávy si z Vašej terasy vytvoríte skutočný zelený ostrov, ktorý jedným a tým istým spôsobom navodí atmosféru leta. Umelá tráva je vhodná na pokrytie celej terasy, no jej hotová verzia dobre poslúži aj ako koberec. Zelená farba zaručene rozžiari celkový obraz, ktorý poskytuje estetický efekt prírodnej trávy a pohodlie pri chôdzi.

Toledo umelá tráva

Vedeli ste? Umelú trávu môžete jednoducho namontovať aj na stenu ako extra dekoratívny prvok.

Garden umelá tráva

Aby ste mohli umelú trávu využívať vo svojej domácnosti profesionálne, prečítajte si náš predchádzajúci článok, v ktorom sme pre Vás zozbierali užitočné informácie, alebo si pozrite naše video na YouTube, v ktorom Vás dôkladne prevedieme fázami kladenia umelej trávy.

Rýchla rekapitulácia

Našimi obľúbenými doplnkami sú koberce, ktoré možno použiť aj vonku a sú navrhnuté tak, aby boli odolné a ľahko sa čistia vodou. Môžete si vybrať z niekoľkých farieb a vzorov podľa Vášho štýlu a ich umiestnením okamžite zlepšíte atmosféru Vašej terasy. Je kompatibilný s rodinnými a priateľskými stretnutiami, vonkajšími grilovačkami, neprekáža mu ani rozliaty nápoj, ani odtlačok zablatenej labky domáceho miláčika.

IN and OUT koberec

Kliknite sem a nájdite naše vodou čistiteľné koberce na jednom mieste