Medi 10-12. februára 2023 sa konajú Dni s Klubovou kartou v DEGO, v našich predajniach aj v e-shopu môžete nakupovať so zľavou 10%!

Dni s klubovou kartou

Medi 10-12. februára 2023 sa konajú Dni s Klubovou kartou v DEGO, v našich predajniach aj v e-shopu môžete nakupovať so zľavou 10%!

Vaša Klubová karta DIEGO má teraz väčšiu hodnotu! Ak ste držiteľom karty, môžete nakupovať so zľavou 10% 10-12. februára.

 

Na aké produkty sa zľava vzťahuje?


Zľava sa vzťahuje na všetky produkty s plnou cenou, s inou akciou sa však nemôže kombinovať.

 

Akým spôsobom sa uplatňuje?


V NAŠICH PREDAJNIACH: 
V našich predajniach sa dá uplatniť s už založenou Klubovou kartou, alebo registráciou na novú Klubovú kartu! Pred nákupom si môžete založiť Klubovú kartu cez našu webovú stránku alebo v predajni. Klubovú kartu si môžete prevziať vždy výlučne v predajni.

POZOR! Naše predajne fungujú s rôznymi otváracími hodinami. Prosíme všetkých, pred návštevou predajne sa informujte ohľadom otváracích hodín na stránke zoznamu predajní!

V prípade objednávok prijatých počas DIEGO dní s Klubovou kartou môže byť dodacia doba predĺžená.

 

V NAŠOM E-SHOPE:

V e-shope pre nákup so zľavou nie je potrebný kupónový kód. V prípade, že Ste držiteľom Klubovej karty, a už dávnejšie máte zaregistrovaný používateľský účet, po prihlásení budete vidieť ceny znížené o zľavu.

Výnimky a podrobnosti:
Zľavu je možné uplatniť v období medzi 10-12. februárom 2023, ktorá sa vzťahuje aj na doplnkový tovar. Zľava sa nemôže kombinovať s inými akciami, zľavami. Zľava sa nevzťahuje na produkty označené s „Bomba cenou“. Zľavu je možné uplatniť vo všetkých Slovenských predajniach DIEGO a v našom e-shope! Zľava sa vzťahuje na produkty, ktoré sú skladom v predajniach, a skladom v centrálnom sklade.